Ce sentiment plăcut avem fiecare când ne sunt lăudate realizările. Dar cum reacționăm când greșim un preparat sau nu-l preparam pe gustul clientului? Ideal ar fi să nu greșim niciodată,  dar cum idealul este ceva nerealizabil, trebuie să acceptăm și astfel de situații. 

Nu de puține ori am greșit și de fiecare dată în acel moment am avut o furie interioară,  dar care am încercat s-o gestionez și s-o transform în cumpătare. Nu este plăcut acel moment și-ți vine să intri în pământ,  asta dacă ești pasionat de ce faci și-ți dorești ca de fiecare dată să fie perfect. Greșeala pentru mine este precum o pagină dintr-o carte, cu fiecare greșeală înveți câte ceva. Cunosc persoane care nu pot accepta să fie criticate. Este dreptul lor să reacționeze cum vor, dar acele persoane vor fi evitate să li se răspundă obiectiv și nu vor știi  când și ce au greșit și nu vor putea progresa niciodată! 

Nu uita însă că unele critici pot fi cu tentă răutăcioasă. Ce faci în acest caz? Cred că cel mai bine ar fi să treci cu vederea pentru că astfel de critici sunt multe și dacă te consumi prea mult cu ele nu-ți va face bine. 

Sfatul meu este să lași orgoliile deoparte și atunci când cineva îți va mânca preparatul,  cere părerea sinceră mai multor persoane pentru a înțelege plusurile și minusurile acelui preparat !