About

About

Salut! Numele meu este Vaida Claudiu Alin, m-am născut în localitatea Călan, județul Hunedoara și din 2005 locuiesc în Timișoara. Provin dintr-o familie modestă, care m-a susținut întotdeauna în meseria  pe care mi-am ales-o.
Am venit la Timișoara pentru a face Facultatea de Construcții și totuși am ales să practic meseria care mi-a fost insuflată de mic copil de către mama mea. În 2008  începeam să pun mâna pentru prima oară pe un cuțit într-un local mic din Timișoara apoi am trecut treptat prin restaurante cu pretenții din ce in ce mai mari. Aceasta a fost una dintre deciziile bune care mi-au sculptat cariera.

Am creat această pagină din dorința de a împărtăși cu voi tot ce am învățat despre bucătărie până acum, din dorința de a-mi deschide mintea și sufletul față de voi persoanele fără de care eu aș fi un om neînsemnat.

Pe această pagină poate să comenteze oricine atâta timp cât se referă la subiectul paginii, însă dacă acestea vor fi la nivel de jigniri, amenințări sau dispute, nu voi permite publicarea lor deoarece consider că cititorii mei nu sunt interesați de aceste subiecte. Dacă aveți de făcut critici cu referire la ceva anume legat de mine sau ce fac, le primesc ca atare. Chiar dacă au un gust amar în acel moment, le accept și încerc să învăț din  ele. Dacă se întâmplă să greșesc cu precădere la ceva sau dacă din neatenție comit greșeli de ortografie, îmi cer iertare față de voi de acum, însă eu consider că acestea sunt prea puțin importante în comparație cu adevăratul context care trebuie să iasă în evidență.

Acestea fiind spuse despre mine, vă aștept cu mare drag să-mi citiți articolele și să avem discuții cât mai active!

Anunțuri publicitare