nov. 192016
Tu cu cine alegi să lucrezi?

Stau puțin și cuget la ce ar trebui să scriu ca să reușesc să vă deschid ochii și să vedeți cât de mult aveți de pierdut că lucrați într-un mediu de lucru care nu vă aduce nici un progres, dar am realizat că de fapt la mulți le place mediu în care se află. Ce trist! Vă dați seama că dacă  ar fi gândit la fel și oamenii din preistoric și nu și-ar fi dorit un progres acum încă trăiam în peșteri?

Întotdeauna când am primit oferte de serviciu, în primul rând m-a interesat dacă restaurantul respectiv îmi poate aduce un progres pe plan profesional. Dar cum îți poate determina acest progres? În primul rând colectivul. Dacă lucrezi cu persoane competitive și care au același scop ca tine, indirect te determină să fii mai bun. În al doilea rând bucătarul șef vă poate determina să fiți mai buni. Cu cât este o soacră mai blândă, cu atât regresați mai  mult. Diversitatea meniului este un element cheie în ce faci, clienții pe care-i servești și nu în ultimul rând patronul, el vă poate motiva sau demotiva.

Probabil  nu veți găsi un loc în care să regăsiți toate aspectele pozitive, dar dacă încercați să-i motovați pe cei din jurul vostru, poate într-o bună zi vom putea visa și noi la niște stele Michelin.

Hai că deja visez prea mult!? Ce ziceți? Eu zic că merită să încercăm!

Spor în toate vă doresc!

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: